Bibi Camille by Betty Bogaers

Bibi Camille

By Betty Bogaers

Bibi Camille is ontstaan uit de prachtige collectie van Betty Bogaers. Stel je voor dat je in je moeders sieradenkistje aan het snuffelen bent, op zoek naar verborgen schatten. En, dat je dan juist die schatten met de wereld wilt gaan delen. De selectie die Bibi en Camille uit moeders sieradenkistje hebben gemaakt, is precies wat je terugvindt in deze verfijnde kindercollectie. Elk sieraad is een klein handgemaakt kunstwerk, zorgvuldig gemaakt om aan de hoge eisen van jonge fijnproevers te voldoen. De sieraden zijn ontworpen om kleine harten sneller te laten kloppen en herinneringen te creƫren die voor een lange tijd meegaan.


Met Bibi Camille kunnen jonge fashionista's hun outfit compleet maken. Of het nu gaat om een feestje, een dag op school of gewoon een dagelijks avontuur, de
sieraden van Bibi Camille voegen dat beetje extra magie toe. Van leuke armbandjes en prachtige kettinkjes tot speelse oorbellen. Elk stuk is ontworpen om een outfit af te maken en die unieke persoonlijke stijl te benadrukken.