Rockstyle

Rockstyle


Al 6jaar mogen wij klanten in binnen- en buitenland verblijden met de mooiste Rocks en de meest bijzondere cadeautjes. Bij ons vind jij cadeau's met edelstenen die ermooi uitzienen een voor jou toepasselijke betekenis hebben: of het nou gaat om een verjaardag, geboorte, bruiloft, om iemand een hart onder de riem te steken of gewoon een presentje voor jezelf!De combinatie van tekst en looks staat voorop , waardoor we al jarenlang unieke producten neerzetten! Oh ja, en we houden wel van een feestje!


Eline startte haar werkende leven als militair jurist bij de Koninklijke Landmacht. Na 7 jaar daar met veel trots te hebben gewerkt, koos Eline voor een leven als onderneemster: tijd voor een creatieve uitdaging en tijd voor het gezin met twee kinderen. Linda, ook moeder van twee kids, heeft van nature al veel gevoel voor styling en ontwikkelde haar fantastische gevoel voor styling in haar jaren als Flora styliste en als zelfstandig fotografe.


In 2016 riepen wij samen Rockstyle in het leven: time to rock some lifes!Wij zijn er trots op om te zien dat onze concepten aanslaan bij veel verschillende winkels in binnen- en buitenland en bij onze brede doelgroep en we in staat zijn om zowel de schoonheid van de edelstenen als de mooie, bijzondere boodschap in te passen in de huidige trends!